Partners

Grand Five samarbetar i år med två jaktarrangörer i Jämtland;  Joy Event Hunt & Health och Exclusive Adventure. De ger dig möjlighet att hitta den upplevelse som passar dig och ett äventyr i den storslagna svenska vildmarken som du sent kommer att glömma.

Joy Event

Joy Event anordnar jaktupplevelser som du inte hittar någon annanstans, hälsa och välmående i kombination med spänningen i jakten.

I Ljungdalen, i nordvästra Härjedalen ligger vår egna jaktcamp Solviken där vi anordnar ripjakter på privat mark med stående fågelhund både höst och vinter. Här kan du välja att bo i vår timmerstuga med vedeldad bastu invid sjön eller i kåta mitt på jaktmarken.

Vi har också egen småviltsjakt i Raftälven och Galhammar med boende precis invid marken.

Jaktarrangemang, yoga och färdiga paket, life is to be enjoyed! http://joyevent.se

Exclusive Adventures

Vi har förmånen att få ta emot dig som gäst i några av de vackraste och rikaste skogar och fjäll vi har i Sverige. Med respekt och förståelse för naturen vill vi erbjuda er möjligheten till fantastiska naturupplevelser. Varsamhet och ödmjukhet inför naturen och de människor som bott här sen hundratals år tillbaka borgar för att ert äventyr ska bli oförglömligt för alla som deltar.

Jakten är som i starten ryggraden i bolaget men för att kunna stå stadigt har vi lagt till några fler ben. Grunden i det nya Exclusive Adventure är genuina naturupplevelser skog, fjäll och sjöar i Jämtland. Det innebär jakt året runt, fiske i vatten som få känner till, skräddarsydda upplevelser med bl.a. snöskor, hundspann, skoter och rally men även utbildningar inom jakt och friskvård med spetskompetens inom varje område.

Exclusive Adventures passion är att ge dig som gäst det bästa tänkbara under din vistelse hos oss. Vi hoppas därför att du kommer att trivas hos oss och väl tillbaka hemma minnas ditt äventyr med glädje. Hos oss bor du i en kulturskyddad fäbovall, myhrbodarna. http://exclusiveadventure.se