Partners

Grand Five samarbetar med en rad arrangörer vilket ger dig möjlighet att hitta den upplevelse som passar dig och ett äventyr i den storslagna svenska vildmarken som du sent kommer att glömma.

Aspås hund & jakt

Vi erbjuder upplevelser i en härlig Jämtländsk natur Allt från hundträning till jakt och fiske i våra djurrika marker.

Hos oss finns alltid möjlighet att träna din hund under kontrollerade former och tillsammans med utbildad instruktör. Vi tränar på duvor och i mån av tillgång även rapphöns.

Vi jagar i hjärtat av Jämtland på älgrika marker. Med lite tur kommer storoxen förbi just ditt pass. Vi jagar ripa i jämtlandsfjällen tillsammans medduktiga stående fågelhundar och på våren kan du uppleva bäverjakten och tyst flyta fram i kanoten i våra åar och tjärnar. Jämtland erbjuder också fiske i ett stort antal sjöar och strömmande vatten både i skogslandet och på renbetesfjället.

Vi erbjuder också boende. Besök oss på http://www.hund-jakt.se

Fjelljakt

Fjelljakt är en organisation med stor samlad kompetens inom fjälljaktens alla områden. Vi har varit verksamma i 10 år och fokus är att leverera färdigpaketerade jaktupplevelser av högsta klass. Vi har samlat valda människor och företag under Fjelljakt för att just skapa en så komplett jaktupplevelse. Företagen och människorna vi jobbar med är alla mästare inom sitt. Vårt jobb har helt enkelt varit att lägga pusslet…

Vi har valt att fokusera på älg- och ripjakt då våra marker på närmare 15 000 hektar är smått unika när det kommer till det viltbeståndet. Givetvis erbjuder vi även vinter- och höstjakt på tjäder.

Tillsammans vill vi leverera en helhet, en total jaktupplevelse för dig till fjälls! Är du intresserad av jakt eller har du frågor så hör gärna av dig till oss http://www.fjelljakt.se

Hårkan & Långan Jakt och fiske

Systerälvarna Hårkan och Långan är klassisk hemvist för jägare och fiskare i Jämtland. Två jämtländska flugfiskevatten i absolut toppklass. Dessutom bjuder de besökaren på en härlig vildmarksupplevelse med jakt och fiske.

Hårkan & Långan Jakt och Fiske är ett Jämtländskt småskaligt familjeföretag som startades 1997. Verksamheten bedrivs sedan flera år tillbaka via företaget Kallsta Gård. Här tas du emot och får nyckeln till din stuga, som vi också hoppas kan bli nyckeln till fina upplevelser i en natur som har mycket att bjuda av jakt, fiske och vildmarksupplevelser. Med 35 år bakom flugspöet och lika lång erfarenhet av jaktmarkerna kan vi erbjuda jakt och fiske med hög kvalitet och boende i bekväma stugor som ligger intill fiskevattnen och på jaktmarkerna. Vi anordnar även flugfiskekurser med helpension för större och mindre grupper.

Jakt och fiske är självklara aktiviteter vid Långan och Hårkan, men trakten har mycket mer än så att erbjuda. Här hittar du också äventyret, naturupplevelsen och den totala avkopplingen. I området finns även några av Jämtlands ledande kanot och turridningsföretag.

Välkommen att kontakta oss för bokningar och förfrågningar http://www.jaktfiske.se

Joy Event

Joy Event anordnar jaktupplevelser som du inte hittar någon annanstans, hälsa och välmående i kombination med spänningen i jakten.

I Ljungdalen, i nordvästra Härjedalen ligger vår egna jaktcamp Solviken där vi anordnar ripjakter på privat mark med stående fågelhund både höst och vinter. Här kan du välja att bo i vår timmerstuga med vedeldad bastu invid sjön eller i kåta mitt på jaktmarken.

Jaktarrangemang, yoga och färdiga paket, life is to be enjoyed! http://joyevent.se

ForsWards Hund & Jakt

ForsWards Hund & Jakt är ett företag placerat geografiskt i Getåsen, vid foten av Oviksfjället, mellan Svenstavik och Åre. Vi erbjuder kurser i; jägarexamen, skytte, ledarskap & lydnad för hundar, eftersök på klövvilt och fågel samt apporteringskurser. I vår kursverksamhet samarbetar vi med Jägareförbundet och Studiefrämjandet.

Vi anordnar också guidade jakter på ripa, skogsfågel, älg och bäver och individuell träning för dig och din hund. För dig som har fågelhund erbjuder vi rapphönsträning på vår egen åker- och skogsmark. Vi tar också emot företag, skolor eller kompisgäng för teambuildning.

Mer om våra arrangemang hittar du på http://www.forswards.se Välkommen!

Exclusive Adventures

Vi har förmånen att få ta emot dig som gäst i några av de vackraste och rikaste skogar och fjäll vi har i Sverige. Med respekt och förståelse för naturen vill vi erbjuda er möjligheten till fantastiska naturupplevelser. Varsamhet och ödmjukhet inför naturen och de människor som bott här sen hundratals år tillbaka borgar för att ert äventyr ska bli oförglömligt för alla som deltar.

Jakten är som i starten ryggraden i bolaget men för att kunna stå stadigt har vi lagt till några fler ben. Grunden i det nya Exclusive Adventure är genuina naturupplevelser skog, fjäll och sjöar i Jämtland. Det innebär jakt året runt, fiske i vatten som få känner till, skräddarsydda upplevelser med bl.a. snöskor, hundspann, skoter och rally men även utbildningar inom jakt och friskvård med spetskompetens inom varje område.

Exclusive Adventures passion är att ge dig som gäst det bästa tänkbara under din vistelse hos oss. Vi hoppas därför att du kommer att trivas hos oss och väl tillbaka hemma minnas ditt äventyr med glädje. Hos oss bor du i en kulturskyddad fäbovall, myhrbodarna. http://exclusiveadventure.se

Fjällripan Lodge

Med vattenspegeln bara meter från trappan hör du ljudet från böljorna som kluckar mot stranden. Väljer du Fjällripan Lodge har du bykärnan på gångavstånd och hela fjällsjön som inbjudande badkar, men ändå bara 350 m till backen.

En tur i båt över vattnet en stilla kväll, en föreläsning i konferensavdelningen eller varför inte doppa kroken i dammen för att fånga in middagsmaten. Fjällripan Lodge har förutom sitt läge många aktiviteter att erbjuda och efter en aktiv dag i skidspår och backe, på skoter – eller björnsafari rekommenderar vi en skön stund i Spa avdelningen.

Fjällripan Lodge erbjuder en omgivning som inbjuder till samvaro. De större husen kan utan problem husera flera familjer samtidigt. Önskas ett lite mindre boende rekommenderar vi någon av de fyra timrade stugorna nere på tunet. Oavsett vad du väljer göra vi allt som står i vår makt för att din upplevelse skall bli så rik som möjligt. http://www.fjallripan.net/

PN jakt

PN Jakt anordnar jaktarrangemang, håller intensivkurser i Jägarexamen och är leverantör för de flesta välkända märken inom jaktbranschen.

Älgjakt, björnjakt, toppfågeljakt, skogsfågeljakt, bäverjakt är något av det vi erbjuder. På våra jaktarrangemang sätter vi största vikt på att du som kund blir 100 procent nöjd. Och av denna anledning använder vi endast beprövade hundar av mycket hög klass.

Vi strävar efter hög personlig service, låga priser och snabba leveranser av våra produkter som vi levererar till hela Europa. Här hittar du hittar vår jaktbutik på nätet http://www.pnjakt.se

Rörströmälvens Fishing & outdoor experience

Rörströmsälvens Fiske och Vildmarksupplevelse är baserad i Rossön i norra Jämtland. Vår inriktning är äventyrsturism. Hos oss handlar det om upplevelser skapade av naturen själv och på naturens villkor. Upplevelser av orörd vildmark med dess naturliga flora och fauna där ödslighet och naturens tystnad råder.

Här kan du uppleva en härlig familjesemester eller njuta en inspirerande plats för ett möte. Oberoende om du vill bara ta det lugnt och slappna av, eller om du vill bli lika vild som forsen – här kan du uppleva naturen i egen takt och precis som du vill. Du kan slappna av vid en eld på en ensam sjöstrand, du kan vandra, ro, fiska, jaga, gå på bäversafari, plocka svamp och bär, måla vildblommor, ta kort och baka bröd.

Vi tycker om att skapa och organisera upplevelser som passar precis för dig, besök oss på http://www.temaupplevelser.se

Sunnansjögårdens Jakt & fiske

Upplev det stora äventyret i den norrländska vildmarken, där det ges många chanser till oförglömliga jaktupplevelser. Här kan du jaga tjäder, orre, hare, bäver (20 000 ha stort jaktområde) och älg (5500 ha). Du bor bekvämt i någon av våra två stugor, måltiderna som serveras tillagas på lokalt och ekologiskt producerade råvaror.
Vi gör din jaktupplevelse till något extra genom vår erfarenhet som auktoriserade jaktvärdar.

Att få uppleva naturens tystnad långt från dagens stress genom spännande jakt. Gör dig redo för att ta nya utmaningar i vardagen. http://www.sunnansjogarden.se

Big River Camp

Vi ger dig exklusiv tillgång till upplevelser och äventyr i natur och fjäll. Hos oss kan du blanda skoterkörning med fiske, jakt, hundspann och mat tillagad ute i det fria.

Vi ordnar events för såväl privatpersoner som företag och har både camping med fina campingstugor i olika storlekar och konferensanläggning. Hör gärna av dig med önskemål så syr vi ihop ett paket som passar.

Vill du ha det lilla extra när det gäller mat och naturupplevelser är det till oss du ska vända dig. http://www.bigrivercamp.se

Enaforsholm Fjällgård

Grönskande barmark eller gnistrande vinter. Din skönaste fjällsemester firar du på Enaforsholm Fjällgård. Här i västra Jämtland, mellan Åre och Storlien, upplever du vidderna på nära håll. Det är ingen slump att man vallfärdat hit sedan 1937. Här finns allt som en fjällälskare kan önska.

Vintertid är det förstås aktiviteter som skidåkning som lockar, både på längden och utför. Samt långfärdsskridskor förstås. På sommaren öppnar sig en mängd möjligheter. Cykla, paddla, fiska fågelskåda, vandra… ja, ta för dig av naturen och njut den i fulla drag.

Enaforsholm Fjällgård håller öppet året runt. Vi erbjuder hemlagad mat med lokal prägel och en vänlig, vilsam atmosfär. Vi har gott om rum, såväl högkomfortabla som lite enklare. Vi ordnar även konferenser, fester och kurser, mer om oss hittar du på http://www.enaforsholm.se